сряда, 23 март 2011 г.

Скандални факти

 - "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ" ПРЕД ОБЩИНАТА (които приличаха на клакьори) В СЪЩОТО ВРЕМЕ КОГАТО ДАВАХМЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА 21 МАРТСА БИЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ОХРАНА. БОЛШИНСТВОТО ОТ ТЕЗИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА СА ОХРАНИТЕЛИ НА УЧИЛИЩА И ДР. ЗАВЕДЕНИЯ!!!


МИСЛИМ ДА  ПРЕДПРИЕМЕМ СЪОТВЕТНИТЕ ЛЕГАЛНИ ДЕЙСТВИЯ ПОРАДИ СЕРИОЗНИ СЪМНЕНИЯ В ЛОБИРАНЕ, ИЗМАМА И КОРУПЦИЯ В РЕДОВЕТЕ НА ГЛАВНИТЕ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА !

- В ПОДПИСКАТА НА " ХОРАТА ОТ КВАРТАЛА" ЦИТИРАНА ЩЕДРО ОТ МЕДИИТЕ ПРЕОБЛАДАВАТ ПОДПИСИТЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ФИРМАТА ПОДОЗИРАНА ОТ ЦЕЛИЯ ГРАД -БЪДЕЩ КУПУВАЧ НА ИМОТА НА КИНОТО И СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

- ТОЧНО ДНЕС СЕ ПОЛУЧИ "ОТГОВОР" ОТ БОРИСЛАВ ИНЧЕВ, ЧЕ ОБЩИНАТА НЯМА ДА НИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА В КАКВИ ОТНОШЕНИЯ Е ОБЩИНАТА С ГОРНАТА ФИРМА ЗАЩОТО ТОВА НЕ БИЛА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ, СИРЕЧ "НЕ ВЛИЗА В РАБОТАТА "НА ГРАЖДАНИТЕ!

- В ДРУГ "ОТГОВОР" Г-н ТЮТЮКОВ НИ ОТКАЗВА ДОСТЪП ДО ФОАЙЕТО НА КИНОТО ЗА ДА ГО ПОЧИСТИМ. "ТОВА НЕ СЕ НАЛАГАЛО, ЗАЩОТО БИЛО РАБОТА НА ФИРМА ЧИСТОТА!
ТОВА Е КЛАСИЧЕСКА ФОРМА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ! НА 6 АПРИЛ ИНИЦИАТИВАТА НА " ЗЕЛЕН ПЛОВДИВ" ЩЕ ПОЧИСТВА ТЕРЕНИ КОИТО СЪЩО БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОЧИСТВАТ ОТ " ЧИСТОТА"!

- НА НАШЕ ИСКАНЕ ДА ПОЛУЧИМ ПОСЛЕДНИЯ ВАРИАНТ НА ПУП ЗА КИНОТО ПОЛУЧИХМЕ ОТКАЗ ПАК ТЕЗИ ДНИ.

-  ПОЛУЧИХМЕ И ДВА ПОРЕДНИ ОТКАЗА ДА ПОЛУЧИМ АКТУАЛИЗАЦИИТЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ  НА КАВ ЗА 2009 И 2010 ГОДИНА.

-  ПОЛУЧИХМЕ ОТКАЗ ДА ПОЛУЧИМ ПОДРОБЕН ФИНАНСОВ ОТЧЕТ НА ИЗВЪРШЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО СЪЩАТА ПРОГРАМА ЗА 2009 И 2010г.

- ПОЛУЧИХМЕ ОТКАЗ ДА ПОЛУЧИМ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ДОКУМЕНТА СВЪРЗАНИ С ИМОТА НА КИНОТО –В ХРОНОЛОГИЧЕН РЕД.

- ПОЛУЧИХМЕ ОТКАЗ ДА ПОЛУЧИМ ВСИЧКИ ВНЕСЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ОУП ЗА РАЙОН ЦЕНТРАЛЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА.
///
В ПРОГРАМАТА НА ОБЩИНАТА СЕ ПРЕДВИЖДА ПРОДАЖБАТА НА ЦЕЛИ 40 ИМОТА ЗА ЦЕНА ОТ САМО 3 МИЛИОНА ЛЕВА! СРЕД ТЕЗИ 40 ИМОТА Е И КИНО КОСМОС!......................

Няма коментари:

Публикуване на коментар